Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu sebeple çatı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Muhataralı sınıftaki davranışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli derece ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması Yangın Merdiveni Kapısı da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür bapların en muhteşem üstünlükı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar teamüllevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik yahut dairesel bir korunum süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana malik veya güzel duyu telaşların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli âlem oluşturur.

Report this wiki page